Welkom bij Lotus-Care
Over mij

Over mij

Even voorstellen

In 2017 ben ik gestart met mijn praktijk, Lotus-Care. Ik ben begonnen met Sensi-therapie. Door mezelf te blijven ontwikkelen zijn daar ontspanningsmassages en PSYCH-K® bijgekomen en heb ik nu vele mooie methodes welke ik in kan zetten zodat jij stress los kan laten en de balans in het leven terug kan vinden.

Feilloos aanvoelen waar iemand stress en spanningen in het lichaam heeft opgeslagen is mijn kracht. In elke behandeling begeleid ik je met volledige aandacht, betrokkenheid en erkenning voor jou als persoon en je klachten. Met authenticiteit creëer ik een goede balans waarbij je je bewuster wordt van je gedachten en gevoelens. Mijn missie is jou begeleiden naar een lichter leven waarin stress, trauma’s en blokkades zijn opgelost, zodat je volop kan genieten van het leven!

Ik ben spontaan en energiek, maar ook rustig. Ik heb een open, heldere geest en een ruime blik op het leven. Ik ben empathisch en geef om andere mensen. Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie en fijngevoeligheid kan ik mensen en dieren goed aanvoelen. Ik woon in Meppel samen met mijn man Martijn, dochter Kyana, hondje Laika en konijn Zwartje. Voor sporten kies ik graag voor hardlopen of zwemmen. Mijn hobby’s zijn films en series kijken, lezen en spelletjes doen.

Opleidingen

Zorgen voor anderen, mensen helpen en liefdevolle contacten aangaan, dat wilde ik graag in mijn leven! Zo kwam ik in 2015 bij de opleiding Sensi-therapie terecht. Tijdens een 3tal intensieve opleidingen (Sensi-therapie, Sensi-plus therapie, Sensi-module) heb ik veel behandelmethoden geleerd om mensen zo goed mogelijk in balans te brengen. Om mensen volledige ontspanning te kunnen geven heb ik in 2018 de opleiding Holistische Massage voltooid. In 2019 heb ik de PSYCH-K® basisworkshop afgerond om mensen op psychisch vlak te ondersteunen en balans te geven. In 2020 heb ik de PSYCH-K® Master Facilitation workshop en de PSYCH-K® Advanced Integration workshop afgerond om mensen nog beter te kunnen ondersteunen op psychisch vlak. In 2021 heb ik mijn diploma stress en burn-out coaching gehaald, zodat ik stress beter begrijp en mensen goede adviezen kan geven. Als laatst heb ik het PSYCH-K® Health and Wellbeing Program afgerond. Hiermee kan ik mensen op het gebied van gezondheid een goede balans geven.