Welkom bij Lotus-Care
PSYCH-K®

PSYCH-K®

Wat is PSYCH-K®

PSYCH-K® is een krachtige, eenvoudige methode om belemmerende of saboterende overtuigingen, welke je hebt opgeslagen in je onderbewustzijn, te transformeren in ondersteunende, helpende overtuigingen. Met PSYCH-K® is het ook mogelijk om stress tot op celniveau uit je lichaam te verwijderen. Het is een methode welke visualisatie, affirmaties, wilskracht en positief denken overstijgt omdat we samen werken met het onderbewustzijn. PSYCH staat voor onze psyche, dat is de menselijke geest, bewust én onbewust. En de K komt van het Engelse woord “key”, sleutel. Het is de sleutel tot onze psyche.                      

Hoe werkt PSYCH-K®

Je kan een overtuiging als: “ik ben niet goed zoals ik ben”, veranderen in “ik ben goed zoals ik ben”. Deze verandering vindt plaats in het onderbewustzijn en wordt bereikt door het doen van een PSYCH-K® balans. Een balans kan 5 tot 15 minuten duren. Het doen van een balans is dus snel en eenvoudig. Vaak wordt na de balans een beter gevoel of ontspanning in het lichaam waargenomen. Graven in het verleden is niet nodig, het is niet belangrijk om te weten hoe je aan de overtuiging bent gekomen. Wat wel nodig is, is het besluit dat je neemt dat je wil veranderen en dat je wel goed genoeg bent. De verandering die je doormaakt is krachtig, blijvend en effectief tot op onderbewust niveau. Je bewuste geest zal meegaan in deze verandering. Dit maakt PSYCH-K® een van de krachtigste methodes die er op dit moment is.

Voor wie is PSYCH-K®

Uit alle ervaringen die je meemaakt in je leven, positief en negatief, trek je je eigen conclusies. Deze conclusies worden je overtuigingen. PSYCH-K® is geschikt voor iedereen die last heeft van belemmerende overtuigingen of stress in het lichaam en dit graag wil veranderen. De methode kan breed gebruikt worden. Merk je dat je last hebt van bepaalde belemmerende overtuigingen of dat je steeds terugvalt in dezelfde patronen, heb je last van een trauma uit het verleden of bepaalde angsten en wil je hier graag verandering in zien? Met een PSYCH-K® sessie kan ik veel verschillende tools inzetten om de belemmeringen te transformeren zodat jij weer de controle over je eigen gedrag en gedachten krijgt en meer met jezelf in balans komt.

PSYCH-K® voor gezondheid en welzijn

Omdat ik het Health & Wellbeing Programma heb gevolgd, kan ik sessies voor het thema gezondheid en welzijn aanbieden. Ervaar je belemmeringen in je gezondheid of welzijn en wil je kijken wat PSYCH-K® kan doen, neem dan contact met me op. Het is belangrijk om te weten dat PSYCH-K® geen vervanging is voor een professionele medische behandeling, maar een aanvulling erop.

De PSYCH-K®-benadering gaat over het transformeren van alle beperkende onderbewuste overtuigingen die je hebt, die verband kunnen houden met je fysieke conditie. Deze overtuigingen worden meestal in de vroege stadia van je leven gevormd en blijven vaak bestaan tot in de volwassenheid, onder het niveau van je bewuste geest. Omdat  er een bewezen biologische interactie tussen de geest en het lichaam bestaat kan PSYCH-K® je wellicht van dienst zijn.

Omdat ik niet medisch gekwalificeerd ben, kan ik je niet behandelen zoals een arts zou doen, met behulp van een diagnose- en behandelingsprogramma. Kortgezegd, met PSYCH-K® diagnosticeren of behandelen we geen ziekten. Met PSYCH-K® helpen we je echter wel om onderbewuste overtuigingen te veranderen die je gezondheid en welzijn kunnen beïnvloeden, zowel mentaal als fysiek. Soms verbetert een aandoening drastisch door het gebruik van PSYCH-K®! Daarom bied ik deze service aan.

Hoewel het niet mogelijk is om een ​​specifiek resultaat te garanderen (omdat dat grotendeels afhangt van het individu en zijn of haar toestand) heeft PSYCH-K® een geschiedenis van 30 jaar in het helpen van mensen om een ​​bevredigend en vreugdevol leven te leiden, op zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Als je klaar bent om vooruit te komen in je leven door een nieuwe staat van welzijn te co-creëren, werk ik graag met je samen!

PSYCH-K® sessies online

Een PSYCH-K® sessie kun je ook online doen. We spreken af via de zoom videochat en op deze manier kun je de sessie volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Het effect is precies hetzelfde als wanneer je fysiek langskomt.

Ervaringen PSYCH-K®

Ik heb een goede kennis van mijn onderbewustzijn en wist dat er genoeg dingen waren waar ik mee aan de slag wilde. Je kan zelf bepalen welke helpende gedachten je graag zou willen hebben, en er zijn verschillende manieren waarop José deze kan benaderen. Ze doet dit met vertrouwen en staat ervoor open om met je mee te denken.  Ik ben gestart met het idee dat ik nog wel een paar jaar bezig zou zijn met alles. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Door heel open en eerlijk te zijn, zijn er veel kleine dingen die verbonden worden door een centrale helpende gedachte. José is rustig, overtuigend, discreet en straalt wat mij betreft overtuiging uit. Ik weet zeker dat ik weer bij haar aanklop als ik tegen iets aanloop. PSYCH-K® van José is een aanrader voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil en goede hulp daarbij wil hebben.

In het begin was ik wat sceptisch over deze behandelmethode. Ik vond het maar zweverig. Net of zoiets je gaat helpen om van je belemmerende overtuigingen af te komen, dacht ik. Totdat ik andere mensen enthousiast hoorde zijn over het effect van de PSYCH-K® sessies. Ik werd nieuwsgierig en besloot om het ook eens te gaan proberen. In eerste instantie was ik alleen benieuwd en wilde het gewoon eens ervaren. Nog steeds erg sceptisch dus, maar ik wilde het wel graag proberen. Zo gezegd zo gedaan. En heeft het gewerkt? Jazeker, het heeft écht effect gehad. In totaal heb ik twee belemmerende overtuigingen weten om te buigen. En niet alleen ombuigen, maar de overtuiging is voor mij compleet verdwenen. Het heeft mij écht sterker gemaakt. Het klinkt raar, maar PSYCH-K® is weldegelijk iets wat je kan helpen om van bepaalde overtuigingen af te komen. Je voelt je na de sessies echt los komen van deze overtuigingen. Heel bijzonder.
PSYCH-K®? Niet over nadenken. Gewoon doen!

Ik had geen zelfvertrouwen, werd heel snel afgeleid, en liet mijn emoties niet zien. De sessies met José hebben mij enorm geholpen. Wil jij hier verbetering in, wacht dan niet en begin er gelijk aan. Het werkt namelijk echt.

Je overtuigingen worden je gedachten,
Je gedachten worden je woorden,
Je woorden worden je daden,
Je daden worden je gewoonten,
Je gewoonten worden je waarden,
Je waarden worden je lot!