gallery/lotuscare rgb klein zonder ondertekst

Even voorstellen

Ik ben José Dekker, geboren in 1983 te Vroomshoop.
Ik ben getrouwd en moeder van een prachtige dochter.

 

Op mijn 22ste ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben.

Een aantal jaar heeft het geduurd voordat ik dit ook volledig erkende van mezelf. Ik ben me gaan verdiepen in wat hoogsensitief inhoudt en met welke aspecten ikzelf te maken had. Kortom, ik leerde mezelf steeds beter kennen.

 

Graag wil ik iets bijdragen aan de wereld. Zorgen voor anderen, mensen helpen en liefdevolle contacten aangaan.

Zo kwam ik bij de opleiding Sensi-therapie. Tijdens een intensieve opleiding heb ik veel behandelmethoden geleerd om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ook heb ik een nog beter inzicht gekregen in mezelf.

 

Na het basisjaar Sensi-therapie ben ik in 2016 gestart met mijn eigen praktijk ‘Lotus-Care’, praktijk voor Sensi-therapie. Hierna heb ik de vervolgopleidingen Sensi Plus en Sensi Module voltooid.

 

In 2018 heb ik de opleiding Holistische Massage gevolgd om mensen nog meer ontspanning en balans te kunnen geven in de vorm van ontspanningsmassages.

 

In 2019 kwam ik de opleiding PSYCH-K® tegen. Dit vond ik een hele mooie opleiding waarbij ik zelf heel veel belemmerde overtuigingen heb kunnen opruimen. Deze opleiding past goed bij mijn praktijk, zodat ik mensen volledig in balans kan brengen, zowel geestelijk als lichamelijk.

 

Anderen helpen de balans in zichzelf te vinden, zodat ze zich weer ontspannend en fijn voelen.

Dat is mijn passie. Ik hoop dit ook bij jou te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/04-01 wie ben ik pagina foto 9