Ervaringen

Ria, 56 jaar, Meppel 

Ik sta altijd open voor nieuwe dingen en daarom heb ik me opgegeven als proefpersoon voor de Sensi-therapie bij José. Het is een heel bijzondere ervaring geweest. Ik heb erg veel moeite met afvallen. Ik ben er eigenlijk altijd mee bezig, al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Sinds ik bij José ben geweest begin ik langzaam af te vallen. Mede ook door het soort dieet, wat ik van haar heb gekregen. Dit blijkt goed te zijn voor mij. Het gaat niet hard, maar ik zie wel resultaat. Mede daardoor voel ik me veel beter, ik zit veel beter in mijn vel nu. Door de behandeling heb ik veel geleerd over mezelf, José legde precies de vinger op de zere plek. Ze pikte er precies de juiste dingen uit, waar ik me zelf heel erg in kon vinden

Marjolein, 50 jaar, Zwolle

Na de website gelezen te hebben, was ik zeer nieuwsgierig naar een behandeling bij José. Met een open mind ben ik naar haar praktijk in Meppel gegaan. José heeft meerdere handelingen bij mij toegepast en de uitleg die zij hierover gaf was helder.  Het loslaten van spanningen heb ik tijdens de behandeling meteen ervaren, maar ook in de dagen erna heb ik meer balans ervaren. De Sensi therapie is een mooie aanvulling op mijn eigen pad naar een lifestyle verandering met gezonder eten en bewegen en omgaan met stress, ofwel balans vinden en behouden. Al met al een hele positieve ervaring. José is een vriendelijke persoonlijkheid en mede door de rust die zij uitstraalt, voelde ik mij meteen op mijn gemak.

 

 

 

Sandra, 37 jaar 

Ik ben zonder verwachtingen bij José gekomen. Had ook niet echt een beeld bij wat er zou gaan gebeuren. Tijdens de behandeling wordt er zoveel bekeken en nagekeken/gemeten, dat is gewoon bijzonder. Het is een soort APK voor jezelf i.p.v. voor de auto. Er is zoveel uit de metingen naar voren gekomen. Dingen die voor mij heel herkenbaar waren en waarvan ik dacht: hoe kan het dat er zoveel uit het lichaam en pijnpunten af te leiden is. Blijf me daar over verwonderen en vind dat een bijzonder iets. Dat je lichaam je zoveel kan vertellen en dus ook dat dingen die in je hoofd zitten zo'n invloed op je lijf hebben. Mij heeft de behandeling weer een aantal dingen duidelijk gemaakt en de handvatten die ik van José heb gekregen helpen daarbij.

Tamara, 37 jaar, Meppel 

Het was een verrassende behandeling die ik eerst wat onwennig onderging. Tijdens de behandeling merkte ik dat toch veel dingen klopten. Het eten werd gelinkt aan lichamelijke klachten, dat was heel bizar! Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in hoe ik bepaalde dingen beleef, waarom ik gek ben op chocolade bijvoorbeeld. Kortom: gewoon doen, je zult versteld staan!