Recensies

Sensi-therapie

Ik sta altijd open voor nieuwe dingen en daarom heb ik me opgegeven als proefpersoon voor de Sensi-therapie bij José. Het is een heel bijzondere ervaring geweest. Ik heb erg veel moeite met afvallen. Ik ben er eigenlijk altijd mee bezig, al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Sinds ik bij José ben geweest begin ik langzaam af te vallen. Mede ook door het soort dieet, wat ik van haar heb gekregen. Dit blijkt goed te zijn voor mij. Het gaat niet hard, maar ik zie wel resultaat. Mede daardoor voel ik me veel beter, ik zit veel beter in mijn vel nu. Door de behandeling heb ik veel geleerd over mezelf, José legde precies de vinger op de zere plek. Ze pikte er precies de juiste dingen uit, waar ik me zelf heel erg in kon vinden

Sensi-therapie

Na de website gelezen te hebben, was ik zeer nieuwsgierig naar een behandeling bij José. Met een open mind ben ik naar haar praktijk in Meppel gegaan. José heeft meerdere handelingen bij mij toegepast en de uitleg die zij hierover gaf was helder.  Het loslaten van spanningen heb ik tijdens de behandeling meteen ervaren, maar ook in de dagen erna heb ik meer balans ervaren. De Sensi therapie is een mooie aanvulling op mijn eigen pad naar een lifestyle verandering met gezonder eten en bewegen en omgaan met stress, ofwel balans vinden en behouden. Al met al een hele positieve ervaring. José is een vriendelijke persoonlijkheid en mede door de rust die zij uitstraalt, voelde ik mij meteen op mijn gemak.

Sensi-therapie

Ik ben zonder verwachtingen bij José gekomen. Had ook niet echt een beeld bij wat er zou gaan gebeuren. Tijdens de behandeling wordt er zoveel bekeken en nagekeken/gemeten, dat is gewoon bijzonder. Het is een soort APK voor jezelf i.p.v. voor de auto. Er is zoveel uit de metingen naar voren gekomen. Dingen die voor mij heel herkenbaar waren en waarvan ik dacht: hoe kan het dat er zoveel uit het lichaam en pijnpunten af te leiden is. Blijf me daar over verwonderen en vind dat een bijzonder iets. Dat je lichaam je zoveel kan vertellen en dus ook dat dingen die in je hoofd zitten zo'n invloed op je lijf hebben. Mij heeft de behandeling weer een aantal dingen duidelijk gemaakt en de handvatten die ik van José heb gekregen helpen daarbij.

Sensi-therapie

Het was een verrassende behandeling die ik eerst wat onwennig onderging. Tijdens de behandeling merkte ik dat toch veel dingen klopten. Het eten werd gelinkt aan lichamelijke klachten, dat was heel bizar! Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in hoe ik bepaalde dingen beleef, waarom ik gek ben op chocolade bijvoorbeeld. Kortom: gewoon doen, je zult versteld staan!  

PSYCH-K®

Ik heb een goede kennis van mijn onderbewustzijn en wist dat er genoeg dingen waren waar ik mee aan de slag wilde. Na het invullen van een lijst, waarin je zelf gaat bepalen welke helpende gedachten je graag zou willen hebben, zijn er verschillende manieren waarop José deze kan benaderen.

Ze doet dit met vertrouwen en staat ervoor open om met je mee te denken.  

Ik ben gestart met het idee dat ik nog wel een paar jaar bezig zou zijn met alles.

Dit bleek echter niet het geval te zijn.

Door heel open en eerlijk te zijn, zijn er veel kleine dingen die verbonden worden door een centrale helpende gedachte.

José is rustig, overtuigend, discreet en straalt wat mij betreft overtuiging uit.

Ik weet zeker dat ik weer bij haar aanklop als ik tegen iets aanloop.

Psych-k van José is een aanrader voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil en goede hulp daarbij wil hebben.

PSYCH-K®

In het begin was ik wat sceptisch over deze behandelmethode.

Ik vond het maar zweverig. Net of zoiets je gaat helpen om van je belemmerende overtuigingen af te komen, dacht ik.

Totdat ik andere mensen enthousiast hoorde zijn over het effect van de psych-k sessies. Ik werd nieuwsgierig en besloot om het ook eens te gaan proberen.

In eerste instantie was ik alleen benieuwd en wilde het gewoon eens ervaren. Nog steeds erg sceptisch dus, maar ik wilde het wel graag proberen. Zo gezegd zo gedaan. En heeft het gewerkt? Jazeker, het heeft écht effect gehad.

In totaal heb ik twee belemmerende overtuigingen weten om te buigen. En niet alleen ombuigen, maar de overtuiging is voor mij compleet verdwenen.

Het heeft mij écht sterker gemaakt.

Het klinkt raar, maar psych-k is weldegelijk iets wat je kan helpen om van bepaalde overtuigingen af te komen. Je voelt je na de sessies echt los komen van deze overtuigingen. Heel bijzonder.

Psych-k? Niet over nadenken. Gewoon doen!

PSYCH-K®

Ik had geen zelfvertrouwen, werd heel snel afgeleid, en liet mijn emoties niet zien. De sessies met José hebben mij enorm geholpen.
Wil jij hier verbetering in, wacht dan niet en begin er gelijk aan.

Het werkt namelijk echt.