Sensi-therapie

Sensi-therapie bestaat uit verschillende technieken.
Met behulp van een biosensor meet ik uit welke technieken het beste bij jou passen.
Zo is iedere behandeling uniek en geheel afgestemd. Bij een behandeling wordt er holistisch gekeken, dus naar jou als mens in zijn geheel en niet alleen naar de klachten die je hebt.

De volgende technieken zijn mogelijk tijdens een behandeling;

Verzamelpuntcorrectie
Ieder mens heeft een verzamelpunt in het lichaam. Dit is het middelpunt van het energiesysteem. Het verzamelpunt bevindt zich op het borstbeen. Door omstandigheden (stress, trauma, ziekte) kan het verzamelpunt verschuiven en zo klachten geven. 
Met verzamelpuntcorrectie kan ik het verzamelpunt weer terugzetten op de juiste plaats.

Energie herstellen
Je energielevel kan flink uit balans zijn. Ik breng je energielevel terug naar het oorspronkelijke niveau zodat verbetering op kan treden.

Dorn methode
Het kan zijn dat je heup scheef staat. Met de dorn methode zet ik je benen weer recht en hiermee kunnen heup, rug en been klachten opgelost worden.

Burn-out protocol
Bij het burn-out protocol maak ik gebruik van een lichaamsmassage waarmee ik spanning uit het lichaam kan halen. Na deze behandeling wordt vaak een ‘leeg hoofd’ en innerlijke rust ervaren. Mensen geven gelijk aan dat ze veel spanning kwijt zijn.

Drukpuntmassage
Bij drukpuntmassage maak ik gebruik van de meridianen en meridiaan punten.
In een meridiaan punt kan een blokkade zitten. Met mijn vingers en handpalmen zet ik druk op de gevonden blokkades om de energiestroom weer op gang te brengen en de blokkades op te heffen. De meridiaan punten kunnen gekoppeld worden aan thema’s. Wanneer een thema bespreekbaar wordt volgt het besef waarom de blokkade in het lichaam aanwezig was.

Holistic pulsing
Bij holistic pulsing maak ik gebruik van een ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam zacht en vriendelijk, in een wiegend ritme gepulst wordt. Holistic pulsing werkt helend en er kunnen emoties vrijkomen. Naderhand wordt veel ontspanning ervaren.

Edelsteentherapie
De mooiste stenen worden intuïtief uitgezocht en deze worden op en rond het lichaam gelegd. Edelstenen kunnen diep doorwerken en zo onderliggende problemen oplossen. 
Ook maak ik gebruik van speciale edelsteen opleggingen. Bij een edelsteenoplegging worden bepaalde edelstenen op een speciale manier op en naast het lichaam gelegd.

EFT
EFT staat voor emotional freedom techniques. Dit is een kloptechniek op bepaalde meridiaan punten. Hiermee kunnen emotionele blokkades (angst, verdriet, onzekerheid, trauma’s) verminderen of zelfs weggenomen worden.

Sensi voetreflex
Bij voetreflex maak ik gebruik van een klein stukje uit de voetreflexologie. Ik masseer het stukje voet wat te maken heeft met de reflexpunten van de ruggengraat. Hierdoor kan verlichting volgen bij rugklachten.

Sensi Stress Release (SSR)
Met Sensi Stress Release worden onbewuste belemmeringen opgeheven. Gebeurtenissen, trauma’s, herinneringen en verstoringen kunnen worden losgelaten zonder kennis van wat er is gebeurd.

Hypoglycemie diëten
Hypoglycemie betekent dat je een te lage bloedsuikerspiegel hebt. Wanneer je hier veel en vaak last van hebt kunnen er klachten ontstaan. Voeding speelt een belangrijke rol bij de regulering van de bloedsuikerspiegel. Door het tijdelijk gebruiken van het hypoglycemie dieet komt de bloedsuikerspiegel meer onder controle en kunnen klachten afnemen.

Allergiemetingen
Uit een allergiemeting komt naar voren met welke voedingswaren het lichaam problemen heeft. Wanneer deze voedingswaren tijdelijk vermeden worden krijgt het lichaam de kans zich te herstellen en de balans terug te vinden.

Remedies, voedingssupplementen en orthomoleculair preparaten
Het kan zijn dat het lichaam extra voedingssupplementen nodig heeft om tekorten te voorkomen of te verhelpen. Remedies zijn druppels die ingezet kunnen worden ter ondersteuning van een behandeling.